Masina de curatat panouri tristrat si grinda H20 SIMMETRICA

Utilaj pe sasiu de curatat panouri tristrat si grinda H20 SIMMETRICA

Masina curata panoul pe toate cele 4 laturi si este reglabila pentru latimea acestor, simultan aplicand si solutia decofranta

Masina curata panouri de pana la 52 cm latime si 3 cm grosime, panouri tristrat de 21mm si de 27mm si grinda H20

Viteza de curatare de 7 metri liniari/minut

Masina este echipata cu surub de ancorare si ridicare, maner detasabil, roti de 13 inchi diametru si sisteme de siguranta


Masina de curatat Simmetrica curata panouri tristrat de 21 si 27mm grosime si placaj din lemn de pana la 30mm grosime

Masina de curatat Simmetrica curata panouri tristrat de 21 si 27mm grosime si placaj din lemn de pana la 30mm grosime

Masina de curatat Simmetrica curata grinzile H20 cu ajutorului kitului special de curatare grinda H20

Masina de curatat Simmetrica curata grinzile H20 cu ajutorului kitului special de curatare grinda H20


Masina de curatat panouri si grinda Simmetrica revolutioneaza sistemele de curatare a panourilor tristrat si grinzilor H20 si combina performanta extraordinara si fiabilitatea cu pretul mic.

Aceasta masina de curatat panourile tristrat este rezultatul mai multor ani de experienta in productia masinilor de curatat panourilor dezvoltate de Legnotre.

Toate elementele componente ale utilajului sunt patentate LEGNOTRE Italia.

Masina este dotata cu doua motoare de tragere a cate 0.5 CP (pe modelul trifazat) sau 0.75 CP (pe modelul monofazat) sincronizate electric si conectate direct cu rolele de tragere a panourilor, respectiv grinzilor.

Am eliminat lanturile de tragere si orice alte reglaje pentru o mai usoara intretinere a masinii. Sasiul mobil este filetat si este confectionat dintr-o piesa metalica turnata GS 400-500 UNI 4544 cu un coeficient de frecare redus: deci masina este usor de manevrat si are suruburi mari de inalta rezistenta pentru a putea gestiona lucrul pe doua planuri.

Masina este construita simetric cu o tija de curatare laterala care se adapteaza la orice dimensiune a panourilor din lemn pentru alinierea perfecta.

Tija este conectata la un arc mare, permitand astfel: curatarea laterala perfecta, presiune constanta a tijei pe toate dimensiunile de panouri din lemn, presiunea debitului pompei pentru curatarea si aplicarea solutiei decofrante, spatule de cauciuc reglabile pentru imprastierea si indepartarea solutiei decofrante.

Interior masina de curatat panouri si grinda Simmetrica

Interior masina de curatat panouri si grinda Simmetrica

Schema tehnica de lucru interior masina de curatat panouri si grinda H20 Simmetrica

Schema tehnica de lucru interior masina de curatat panouri si grinda H20 Simmetrica

Forma speciala a rolelor permite zdrobirea reziduurilor. Primele doua raclete fac curatarea preliminara, iar a doua o termina.

Datorita pozitiei verticale a panourilor, reziduurile de ciment cad in interiorul unui container.

Urmatoarele jeturi de agent de eliberare curata panourile si sterg praful rezidual din filtrul recipientului iar spatulele de cauciuc indeparteaza solutia decofranta in exces.

Discurile razuitoare sunt fabricate din otel calit pentru o durabilitate ridicata.

Grosimea mica a racletei permite o curatare perfecta, cu o presiune minima pe tabla pentru a proteja rasina de suprafata.

In practica obtinem acelasi rezultat ca si in curatarea precisa manuala.

Fiecare disc razuitor este independent de celalalt si datorita tijei poate fi reglat intr-un mod diferit pe suprafata murdara.

Forma speciala a discului de razuire face ca ambele margini sa poata fi utilizate cu o rotatie redusa, si panourile o iau din loc unul dupa altul cu o simpla impingere.

Masina, fiecare componenta si fiecare angrenaj sunt brevetate.

masina curatare panouri tristrat SIMMETRICA.pdf

Descarca fisier pdf. mai sus.