Solutie decofranta, decofrol

Solutie decofranta ecologica cu dilutie in apa pentru cofraje din lemn tristrat si cofraje tego.


Descriere produs: Solutia decofranta ecologina este un ulei special sintetic cu emulgatori de inalta calitate cu dilutie in apa de 1 litru pana la 20 litri apa. Solutia decofranta ecologina nu contine solventi si substante periculoase pentru ajuta finisarea supfratelor din beton prin vopsire sau lacuire dupa decofrare.

Mod de utilizare: amestecarea uleiului decofrant ecologic cu apa si aplicarea acestuia pe suprafata cofrajului din lemn.

Recomandare de utilizare a uleiului decofrant: a se aplica pe cofrajele din lemn atat inainte de turnarea betonului, cat si dupa decofrare.

Avantaje decofrol ecologic: solutia decofranta ecologica garanteaza protectia cofrajului din lemn fara a deterioara culoarea originala a acestuia.

Dezavantaje decofrol ecologic: nu se recomanda aplicarea acestuia in conditii de umezeaza sau ploaie, datorita faptului ca acesta se dilueaza in apa.

Dozaj decofrol ecologic: se dozeaza 1 litru de solutie decofranta la 15-20 litri de apa, in functie de duritatea apei.

Mod de aplicare a decofrolului eco pe sufrafata cofrajului din lemn: cu ajutorul pompei manuale, la pensula sau la rola de vopsite. Produsul este recomandat pentru utilizarea cu ajutorul masinii de curatat panourile tristrat.

Consum decofrol ecologic: se utilizeaza circa 1 litru de solutie diluata finita la circa 60-80 metri patrati de panouri de cofraj.

Mod de ambalare: bidon 25 litri solutie concentrata; bidon de 10 litri solutie concentrata.

Solutie decofranta ecologica