Schela aluminiu ALUTOWER

Schele din aluminiu profesionale ALUTOWER

Schela din aluminiu profesionala ALUTOWER este construita din aluminiu de cea mai buna calitate. Schela este usor de asamblat, de greutate scazuta, alcatuita din putine elemente componente. Schela este testata si certificata conform standardului european de calitate UNI EN 1004, se utilizeaza fara a fi necesara ancorarea de perete si fara elemente de balast. Schela este construita din teava din aluminiu de 50mm diametru, extrem de durabila.

Schelele din aluminiu Alutower sunt disponibile pentru uz intensiv, sunt certificate conform standardului european de calitate UNI EN 1004 Clasa 3.

Schela din aluminiu Alutower este disponibila in urmatoarele variante de montaj:

- schela turn Alutower latime 1.40m si lungime podina 2.40m, disponibila in doua variante de montaj: fara trapa la fiecare nivel de schela, cu scara si balustrada sau cu trapa la fiecare nivel de schela din 2 in 2 metri, tip turn de acces

- schela turn Alutower latime 1.40m si lungime podina 1.80m, disponibila in doua variante de montaj: fara trapa la fiecare nivel de schela, cu scara si balustrada sau cu trapa la fiecare nivel de schela din 2 in 2 metri, tip turn de acces

- schela mobila Alutower latime 0.87m si lungime podina 2.40m

- schela mobila Alutower latime 0.87m si lungime podina 1.80m


Cu ajutorul turnurilor de schela Alutower putem ajunge la inaltimea de lucru de 13 metri fara ancorare de perete, respectiv pana la 17.30 metri inaltime de lucru pentru schela lunga de 2.40m sau 15.50 metri inaltime de lucru pentru schela lunga de 1.80m cu ancorare de perete.

Cu ajutorul schelelor mobile Alutower putem ajunge la inaltimea de lucru de 13 metri fara ancorare de perete, respectiv pana la 13.70 metri inaltime de lucru numai pentru schela lunga de 2.40m cu ancorare de perete.


Cu ajutorul elementelor de schela din aluminiu Alutower putem realiza pasarele de schela din aluminiu cu scara de acces.


Schele din aluminiu profesionale ALUTOWER

Schele din aluminiu profesionale ALUTOWER

Turn din schela din aluminiu profesionala ALUTOWER - fara podina la fiecare nivel

Turn din schela din aluminiu profesionala ALUTOWER - fara podina la fiecare nivel

Turn din schela din aluminiu profesionala ALUTOWER - cu podina cu trapa la fiecare nivel

Turn din schela din aluminiu profesionala ALUTOWER - cu podina cu trapa la fiecare nivel

Schela din aluminiu ALUTOWER.pdf

Catalog schela din aluminiu ALUTOWER

Toate carligele de capat ale schelei din aluminiu Alutower sunt automatice si nu au nevoie de scule pentru montare. Conectarea orizontalelor si diagonalelor dinspre exterior spre interior este foarte rapida datorita ciocului cu blocare automata antialunecare, care odata agatat evita deconectarea accidentala.

Platforma de lucru este construita cu podea antialunecare din tego. Toate podinele de lucru sunt prevazute cu trapa de acces usor de utilizat.

Teava din care este alcatuita schela din aluminiu Alutower este de diametru 50mm. Ramele de schela sunt prevazute cu striatii de 3mm pentru fiecare treapta pentru a fi antialunecare si pentru a usura accesul operatorului, asa cum este solicitat conform standardului de calitate UNI EN 1004, fara a fi solicitate in mod obligatoriu scari de acces pentru trape.

Cui de blocare: permite conectarea intre cadrele de schela din aluminiu, automat blocand cele doua rame de schela cu ajutorul unei benzi metalice de jur imprejur. Decuplarea se face manual.

Barele stabilizatoare sunt prinse cu cauciuc antialunecare, pentru a creste stabilitatea la nivelul solului atunci cand nu este la nivel si are frane antirotatie.

4 roti cu frana antipivotante din poliamida, certificate conform standardului UNI EN 1004, de diametru 200mm. Rotile se pot regla pe inaltime pana la 40cm, antiurme pentru a putea fi utilizate pe suprafete pretentioase.

Sistem inovator - Conectoare antioscilatii pentru stabilizatoare

Design nou de prindere a diagonalelor.