Cofraje coloane rotunde

Va oferim spre vanzare cofraje pentru coloane rotunde de unica folosinta.

Aceste cofraje sunt disponibile in doua categorii de produs: cofraje pentru coloane rotunde din plastic si cofraje pentru coloane rotunde din carton. Alegerea dumneavoastra poate fi influentata de inaltime stalpilor si diametrul acestor cofraje.

Cofrajele pentru coloane rotunde din plastic sunt disponibile in doua variante: cofraje din plastic pentru stalpi rotunzi netede si cofraje din plastic pentru stalpi rotunzi spiralate.

Avantajele acestor coloane constau in faptul ca se pot realiza coloane in preturile standard pana la 7 metri inaltime si chiar si mai mari in conditiile unor preturi cu 10% mai mari pe metru liniar si in conditii de comanda speciala ferma.

Cofraje rotunde cu fermoar din plastic.

Cofraje rotunde cu fermoar din plastic.

Stalp din beton realizat cu ajutorului cofrajului Monotub spiralat

Stalp din beton realizat cu ajutorului cofrajului Monotub spiralat

Stalp din beton realizat cu ajutorului cofrajului Monotub neted

Dimensiuni disponibile cofraje coloane rotunde netede
Dimensiuni disponibile cofraje coloane rotunde

Datorita faptului ca de cele mai multe ori avem nevoia de a obtine un pret mai bun, venim in intampinarea dumneavoastra cu cofrajele pentru stalpi rotunzi din carton. Cofrajele pentru stalpi din carton sunt tot de unica folosinta insa sunt limitate de inaltimea coloanelor la 3 metri, pretul acestora fiind la bucata, pentru inaltimea standard de 3 metri. De asemenea, si acestea sunt disponibile in doua variante: cofraje pentru stalpi rotunzi din carton netede si cofraje pentru stalpi rotunzi din carton spiralate.

De asemenea, pentru cofrajele din carton pentru coloane avem disponibile mai putine variante de diametre standard si anume: 250mm, 300mm, 350mm, 400mm, 450mm si 500mm.