Sprijiniri sapaturi Strongbox

Sprijinirile pentru sapaturi sunt denumite tehnic palplanse metalice si au drept scop sprijinirea malurilor sapaturilor, actionand precum un scut metalic pentru a proteja viata muncitorilor care realizeaza lucrarile in interiorul unui sant.

Suntem importatori direct al sprijinirilor de sapatura din otel marca Strongbox care permite lucrul in adancime fara periclitarea vietii lucratorului pana la adancimea maxima de 6 metri. Sistemul de sprijinire a sapaturilor Strongbox este un sistem modular din metru in metru, fiind usor de manipulat si introdus in interiorul sapaturilor.

Sistemele de palplanse metalice tip Strongbox sau scuturile de sprijinit sapaturile sunt alcatuite din doua panouri metalice sudate sprijinite cu brate metalice extensibile.

Dimensiunile panourilor metalice sunt de 3 metri lungime si 4 metri inaltime pentru modelul standard Strongbox fiind disponibile 6 categorii de brate metalice filetate care pot fi utilizate in acest sistem: Brat metalic filetat Gi-P 1.00-1.30m, Brat metalic filetat Gi-P 1.30-1.85m, Brat metalic filetat Gi-P 1.85-2.50m, Brat metalic filetat Gi-P 2.35-3.00m, Brat metalic filetat Gi-P2.85-3.50m, Brat metalic filetat Gi-P 3.35-4.00m.

De asemenea, exista posibilitatea de utilizarea si de brate metalice de inalta rezistenta.

Sistemele de sprijinire sapatura sunt omologate in UE.

sprijiniri sapaturi Strongbox Strongframe Strongrail.pdf
Sprijiniri sapaturi Strongbox
Sprijinire sapatura otel Strongbox