Cofraje second hand

Deoarece dorim sa venim intotdeauna in sprijinul clientilor nostri, ne-am impus un nume pe piata sistemelor de cofrare prin capacitatea noastra de a gasi o solutie eficienta de a aduce calitatea dorita de beneficiar in aceleasi asteptari in privinta preturilor.

In domeniul cofrajelor metalice va putem furniza oricand diverse pachete de cofraje metalice, de la diversi producatori si la diferite grade de uzura materiala sau morala. Putem sa va furnizam cofraje metalice second hand Doka (Doka Framax, Doka Frami), cofraje metalice second hand Peri (Peri Domino, Peri Trio), cofraje metalice second hand Huennebeck/ Harsco (Huennebeck Rasto, Huennebeck Manto, cofraje metalice second hand Destil (Destil Uno sau Destil Due), cofraje metalice second hand Meva, cofraje metalice second hand Faresin, cofraje metalice second hand Alpi etc.

Datorita experientei noastre, va putem oferi solutii pentru panourile de cofrare in asa fel incat acestea sa ajunga uzate asa cum vin ele achizitionate din loturile de ocazie sau falimente, conform utilizarii, sau sa va livram aceste panouri de cofrare gata curatate si reconditionate fiind gata de a fi puse in opera.

Totodata, de cele mai multe ori loturile de cofrare nu vor contine toate accesoriile si elementele componente necesare lucrarilor dvs, deoarece acestea vin ca pachet, dar va putem oferi, datorita parteneriatelor noastre toate accesoriile necesare lucrarilor dvs, noi sau second hand, totul in ideea de a va putea folosi de sistemele de cofrare vandute catre dvs.

Cofraje metalice second hand Peri Trio

Cofraje metalice second hand Peri Trio

Cofraje metalice second hand Faresin

Avem un stoc variat si permanent alimentat de cofraje si accesorii pentru cofraje atat noi, cat si la mana a doua cu grad de uzura mai scazut sau mai ridicat. Materialele pentru cofraje de ocazie pot fi: panouri tristrat second hand, tiranti second hand, buloane second hand, montanti second hand, parapeti second hand, piulite pentru cofraje second hand, popi metalici second hand etc.

Cu totii ne intrebam:

  1. De ce am cumpara materiale de cofraj second hand? Raspuns: de cele mai multe ori aceste materiale, prin uzura lor normala, dupa cateva utilizari ajung in stadiul de second hand, dar lucrarile pe care le putem realiza cu acestea au aceeasi valoare intrinseca. Asadar, daca gasim material de ocazie, de ce ar fi nevoie sa investim in materiale pentru cofraje noi?

  2. De ce cumparam materiale de cofraje second hand de la BlackBull Com Ro? Raspuns: deoarece sunt singurii care ne ofera in permanenta optiunii de rascumparare a materialului cumparat, prin plata imediata a acestuia. Asadar, putem renunta la costurile de inchiriere sau putem reduce costurile inchirierii prin achizitia de materiale pentru cofraje metalice si tristrat second hand si ulterior le putem rascumpara in functie de gradul de uzura la furnizorul nostru. Asadar, pentru cei care utilizeaza materialele pentru cofraje in executia lucrarilor de constructii civile si industriale, BlackBull Com Ro reprezinta furnizorul care va poate asigura siguranta rascumpararii materialelor achizitionate la costuri care pot varia intre 50-70% din valoarea facturata.

Panouri tristrat de 27mm second hand foarte putin uzate, retrase de la inchiriere.

Clesti reglabili cu surub pentru cofraje metalice Doka Frami second hand.

Panouri tristrat de 27mm noi, calitatea a 2-a cu defectiuni de fabricatie.


Grinda H20 2.45m second hand Doka Top, stare foarte buna.