Cofraje tego

Cofrajele tego comercializate de BlackBull Com Ro sunt fabricate in ROMANIA fiind un produs exclusiv "made in Romania" realizat din mai multe straturi alternative de furnire tehnice de plop cu incleiere si presare conform standardelor europene de calitate.

Dimensiunile standard pentru placile de cofraj tego BlackBull Com Ro sunt 2500x1250x18mm si 2500x1250x21mm.

Recomandam utilizarea acestor placi de cofraj tego BlackBull Com Ro alaturi de solutia decofranta comercializata de noi si, fara a debita placile de cofraj si cu emulsionarea acestora atat inaintea fiecarei turnari a betonului, cat si imediat dupa utilizarea acestora, putem creste durata de viata a acestui produs la minimum 15 utilizari pentru fiecare fata a cofrajului. De asemenea, placile de cofraj re recomanda a fi depozitate ulterior in mediu uscat deoarece plopul, ca orice alta esenta lemnoasa, "lucreaza" in mediu umed si prin uscari si inmuieri repetate.

Specificatii tehnice cofraje tego BlackBull Com Ro:

 • Tip produs: placa multistrat pentru constructii

 • Brand: BlackBull Com Ro

 • Model: Tego

 • Culoare: maro inchis

 • Latime: 1250 mm

 • Lungime: 2500 mm

 • Grosime: 18 si 21 mm

 • Straturi: 9, respectiv 11 straturi

 • Tratament muchii: vopsea acrilica rezistenta la apa

 • Suprafata de contact cu betonul: film fenolic productie germana, rezistent la apa 120 gr/mp.

 • Material: lemn (plop)

 • Standarde europene de calitate respectate in ciclul de productie: SR EN 323; SR EN 310; SR EN 322; SR EN 314-1, SR EN 315 si SR EN 310

Placaj tego BlackBull Com Ro 2500x1250x21mm - 11 straturi plop

Placaj tego BlackBull Com Ro 2500x1250x18mm - 9 straturi plop

Placaj tego BlackBull Com Ro plop

Placaj tego BlackBull Com Ro plop

Detalii placaj tip tego BlackBull Com Ro 18mm

Detalii placaj tip tego BlackBull Com Ro 18mm

Detaliu vopsea hidrofoba placaj tip tego BlackBull Com Ro 18mm

Detaliu vopsea hidrofoba placaj tip tego BlackBull Com Ro 18mm

Detaliu taiat cu incleiere 9 straturi plop placaj tego BlackBull Com Ro

Detaliu taiat cu incleiere 9 straturi plop placaj tego BlackBull Com Ro

Instrucțiunile de utilizare ale cofrajelor tego BlackBull Com Ro:

Panourile de placaj trebuiesc depozitate în locuri uscate acoperite, de pe sol pe traverse nu mai mult de 5 (cinci) paleti unul peste altul. Fiecare palet de placi de cofraj tego are 50 de bucati coala de cofraj tego fiecare.

Fețele panoului trebuie protejate impotriva oricaror daune mecanice sau socuri mecanice.

Panourile de cofraj tego ar trebui manevrate cu atentie in asa fel incat fetele sau marginile sa nu fie deteriorate. Muchiile cofrajelor tego sunt tratate impotriva umezelii, asadar prin deteriorarea muchiilor se poate infiltra apa.

Taierea si prelucrarea panourilor trebuie facuta cu unelte potrivite si cu grija pentru a evita deteriorarea suprafata panoului, filmul fenolic. Recomandam, comanda speciala pentru orice alte dimensiuni decat cele standard, panourile de cofraj venite in urma comenzilor speciale fiind cu muchiile taiate si tratate corespunzator pentru a rezista la umezeala.

Toate marginile proaspat taiate trebuie sigilate cu vopsea rezistenta la apa pentru a evita infiltrarea apei.

Toate suprafetele prelucrate trebuie sigilate cu vopsea rezistenta la apa pentru a evita umflaturile.

Inainte de a folosi panourile cu film, uleiul de cofrare denumit si decofrol trebuie pulverizat pe intreaga suprafata a filmului pentru a proteja suprafata si pentru o indepartare mai usoara a panoului dupa turnarea betonului.

Imediat dupa folosirea panoului cu film pentru turnarea betonului, toate panourile ar trebui curatate cu grija cu ulei de cofrare si perie rigida sau rasina de foioase pentru a indeparta orice urma de beton care ar putea cauza suprafetei filmului.

Nu folositi perie de sarma sau metal ascutit pentru a indeparta betonul intarit deoarece se poate deteriora iremediabil filmul fenolic.

După curatare si reparare, panoul cu film trebuie depozitat intr-un loc uscat si acoperit, de pe sol aerisit, pe bare transversale, pana la urmatoarea folosire.

Panourile de cofraj incadrate trebuie sa fie stivuite alternativ fata in fata si spate in spate pentru a evita deteriorarea prin suruburi.

Daca panourile sunt ude, nu le lasati sa se usuce fortat, prea repede, sub efectul razelor solare.

Pentru rezultate mai bune de cofrare, va recomandam sa fie folosite pentru structura de cofraje doar elemente de montare special concepute.

Bazandu-ne pe experienta, va recomandam folosirea placajului care este o garantie pentru o utilizare sigura in conditii de incarcare maxima in industria constructiilor civile si industriale.

Respectand instructiunile acestea, placajul cu film de la BlackBull Com Ro poate fi folosit de 15 – 20 de ori pe fiecare fata!

Datorita cererii curente de pe piata, va putem oferi din stoc placi de cofraj tego reconditionat, placi tego, productie chinezeasca, cu straturi din material reconditionat obtinut prin presare si incleiere cu film fenolic la exterior.

Dimensiunile standard sunt de 2440x1220mm cu grosime de 18mm si de 20mm:

 • cofraje tego reconditionate China 2440x1220x18mm

 • cofraje tego reconditionate China 2440x1220x20mm

Datorita faptului ca materialul straturilor nu este intotdeauna de cea mai buna calitate nu putem sa va oferim garantia si durabilitatea placilor tego BlackBull Com Ro, dar pretul este cel care dicteaza oferta din piata si vi-l putem oferi spre vanzare, drept produs de unica utilizare. Se poate utiliza si reutiliza 1-3 ori in cofrare, dar datorita netezimii suprafetelor, calitatea finala a betonului fiind deplin satisfacatoare. Regulile generale de utilizare a placilor de cofraj tego sunt identice cu cele pentru placile de cofraj BlackBull Com Ro, avand de multe ori rezultate foarte bune si cu aceste placi de cofrare.

AVERTISMENT PRODUS!

 • textul prezentat pe filmul fenolic poate varia sub diverse denumiri

 • intre straturile de placaj, prin debitarea placilor de cofrare puteti descoperi diverse materiale de constructie si impuritati: cuie, sarme, resturi de beton etc.

 • vopseaua tratament a marginilor nu este intotdeauna hidrofoba. Recomandam tratament cu ulei decofrant sau motorina si a muchiilor inainte de prima utilizare

 • in pachetele de placi de cofrare de 18mm putem regasi aleatoriu placi de 15mm, 16mm sau 17mm grosime, dupa caz, respectiv in pachetele de placi de 20mm putem regasi placi de 21mm, 19mm sau 18mm. Pretul de vanzare este pentru materialul vazut si placut

Placi de cofrare tego China reconditionate

Detaliu cofraje tego China

Tratament si suprafata placaj tego chinezesc 18 si 20mm

Detaliu tratament vopsea placaj cofraj tego China reconditionat

Detaliu tratament vopsea placaj cofraj tego China reconditionat