Cofraje metalice Destil Uno

Cofraje metalice cu rama zincata si film fenolic din mesteacan, placaj tego plastifiat sau placaj cofrare plastic, cofraj metalic cu rezistenta 90 kN/mp.

Sistemele de cofraje Destil 1 - COFRAJUL METALIC DESTIL UNO este un sistem certificat UE si international pentru cofraje pentru constructii din beton. Aceste sisteme sunt similare si complet compatibile sistemelor de cofrare Doka FRAMAX, pretul fiind cel care face diferenta.

Cofrajele DESTIL 1 sunt un sistem inovativ de tehnologie eficienta pentru constructille din beton.

Indiferent de care aveti nevoie pentru a forma, a cofra, de la rezervoarele de la subsoluri, piloni de pod de mare inaltime, piloni pentru spatii si hale industriale si comerciale sau blocuri de apartamente, va putem oferi solutia ideala de cofraj de perete pentru orice provocare.

Destil cofraje, este un sistem nou de cofrare rapida si eficienta a constructiilor din beton si este acum disponibil pentru vanzare in Romania prin BlackBull Com Ro.

Mai multe detalii privitoare la sistem le regasiti in siteul nostru specializat www.cofraje-metalice.ro.

Accesorii pentru aceste cofraje metalice, va putem furniza produsele originale Destil sau produse import Germania, compatibile.

www.accesorii-cofraje-schele.ro

De asemenea, va furnizam din stoc permanent accesorii consumabile pentru acest tip de cofraj de la dopuri pvc, teava pvc, conuri pvc, rozete distantiere, teava fibrobeton, dopuri fibrobeton, adeziv monocomponent pentru sigilare si fixare, solutie decofranta etc.

www.accesorii-cofraje-schele.ro

Destil duce spre cresterea eficientei si reduce costurile prin urmatoarele:

- Modularitate: disponibil, la inaltimi de 300 cm, 120 cm si 330 cm la cerere si 270 cm.

- O gama larga de dimensiuni pentru fiecare cadru din otel

- Otelul: cel mai rezistent otel, 80kN/m2 tip S355MC sarcina maxima admisibila. Latime rama metalica: 123mm. Grosime: 2,50 mm. Tehnica de finisare: Zincare termica Un sistem puternic, rapid si foarte rezistent.

- Mare compatibilitate cu alte sisteme de cofrare prezente pe piata Doka

- Finisaje perfecte noi de beton: gratie unui profil din otel inovativ, ne-am imbunatatit suprafetele vizibile din beton. Cofrajele Destil sunt perfecte pentru lucrari de arta in constructii

- Viata lunga, durabilitate: ramele si profilele sunt zincate la cald atat in interiorul lor cat si in afara

- Necesar scazut de bara de tirant pentru fiecare metru patrat de cofrare (mai putine accesorii consumabile necesare lucrarii dvs si mai putine gauri in peretele de beton) - ai nevoie doar de 2 bare de egalizare pentru inaltimi de betoane pana la 330 cm, panou

- Utilizare mai usoara cu ajutor macaralei: versatil , rapid de asamblat si defalcat in unitati de mari dimensiuni. Ambele tipuri de cofraje Destil sunt utilizate pe santierele de constructii mici sau mari.

- Placaj film fenolic tego de inalta calitate (mesteacan 18mm/ tego plastic): placaj tego din mesteacan sau panou de cofrare plastifiat cu durata de pana la de 3 ori mai mare de viata. Duce pana la maximum 300 cicluri de cofrare cu panou din tego, respectiv pana la 1000 cicluri de cofrare cu panou de cofrare din plastic.

- Conexiuni: geometrie simpla din profile de otel care permite conectarea de module diferite tip cadru de otel, in orice pozitie de fixare cu actiune rapida si multi-functie de prindere

- Colturile si peretii circulari, rotunjiti: toate colturile, colturile articulate si panourile circulare pentru pereti sau coloane sunt disponibili

- Asistenta tehnica de pre-si post-vanzare - pret foarte bun

- Accesorii pentru cofraje: gama completa si interschimbabilitate de toate accesoriile. posibilitate de furnizare permanenta de accesorii si elemente consumabile.

- Viteza: sistem rapid pentru pereti, coloane si fatada. Plantare rapida, eliminarea si mutarea pe site-ul de cofraje. Timpul de constructie este redus cu 25% in comparatie cu metodele conventionale.

- Reutilizare: numarul mare de reutilizari posibile (peste 300)

- Certificare europeana si intenationala pentru sistemele de cofrare Destil, ambele categorii 1 si 2

- Finantare: cofrajele fiind certificate, pot sta la baza proiectului dvs de finantare europeana. De asemenea, sistemele folosite in cadrul proiectului dvs pot fi rascumparate in sistem buy-back la un pret corect in functie de calitate, reutilizare posibila sau cantitate.


Destil sisteme de cofraje permite constructia din beton oferind solutii pentru urmatoarele probleme:

- Cofraje metalice verticale

- Cofraje metalice orizontale

- Cofraje metalice sustinute de esafodaje pentru poduri si constructii suspendate

- Cofraje metalice cataratoare potrivite constructiilor de turnuri si picioare de poduri

- Cofraje metalice pentru constructia de baraje si diguri

- Cofraje metalice pentru cabine de lift

- Cofraje metalice la o singura fata

- Cofraje metalice pentru tuneluri