Sprijinire sapatura din otel semigrea tip 300

Sprijinire sapatura tip 300

Sistemele de sprijinit malurile tip 300 sunt realizate otel si se furnizeaza in varianta standard de 3500x2400x60mm cu brat standard 0.98 - 1.26m cu arcuri de impact la capete. Pentru brate se pot furniza extensii de brate de cate 0.5m fiecare contracost. Pentru alte dimensiuni, asteptam cererea dvs concreta consultand tabelul de mai jos.

Recomandare de manipulare: se poate utiliza usor cu ajutorul unui excavator de 12-18 tone sau in bloc compact cu ajutorului unui excavator pe senile de 18-30 tone.

Sprijinirile pentru sapaturi tip 300 sunt de rezistenta superioara si pot atinge adancimi maxime de sapaturi de pana la 5.2 metri. Adancimea sapaturilor de pana la 5.2 metri se poate face numai prin supraetajarea deasupra unui set de baza de 2.4m inaltime a doua suprainaltari a cate 1.4 metri inaltime fiecare.

ATENTIE! Niciodata nu se vor putea supraetaja doua seturi de baza!

Seturile pentru sprijinirea sapaturilor tip 300 au brate standard de 0.98 - 1.26 metri deschidere, dar exista extensoare speciale pentru aceste brate de cate 0.5m.


Sprijinire sapatura tip 300

Reprezentant in Romania TWF Bautechnik

Calitate Germana

Pentru informatia dvs. aveti mai jos legenda pentru scutul din imaginea alaturata:

1 - Element sprijinire sapatura baza

2 - Element sprijinire sapatura suprapunere

PH - Inaltime panou sprijinire sapatura

TW - Latime sant sapat

WW - Latime lucru interior sant

PT - Grosime panou sprijinire sapatura/ sant/ mal

PCH - Inaltime maxima teava sprijinire sapatura

PL - Lungime panou set sprijinire sapatura

PCL - Lungime maxima teava sprijinire sapatura

Distanta intre panourile metalice pentru sprijinire sapatura este asigurata cu ajutorul bratelor standard pentru sprijinirea sapaturilor.

Bratele standard filetate pentru sprijinirile de sapaturi sunt dotate pe ambele laturi cu arcuri pentru amortizarea socurilor mecanice din timpul manipularii seturilor de sprijinire sapaturi.

Bratele standard sunt realizate din otel.

Bratele standard sunt special concepute pentru sprijinirile de sapatura tip 300 sau sprijinirile de sapaturi tip 600.

Lungimea standard a bratelor este de 0.98-1.26m si acestea se pot lungi cu ajutorul extensiilor de brat de cate 0.5 metri fiecare, dotate cu bolturi si ace, de cate 19.8 kg fiecare.