Sprijiniri sapaturi aluminiu Litebox

Pentru toti cei care doresc manipulare rapida fara stivuitor, macara etc. si doresc a se deplasa cu sistemele de sprijinire sapaturi cu ajutorul masinilor tip duba sau de 1.5 pana la 3.5 tone, va putem oferi sistemele pentru sprijinire sapaturi din aluminiu Litebox.

Litebox ofera solutii tehnice modulare pentru montajul sprijinirii de sapaturi fiind usor de montat si de demontat in doua persoane, fara suduri si care va poate oferi siguranta de lucru in interiorul sapaturii pana la 3 metri adancime. Versatilitatea sistemelor va ofera posibilitatea montajului total sau partial al acestui sistem sau montajul de chesoane (incinte pentru sprijinire sapaturi).

Avantajele cofrajelor din aluminiu pentru sprijinirea santurilor:

- usoare, greutate redusa atat pentru intregul sistem montat, cat si pentru fiecare element in parte - se pot utiliza cu mana

- usor de montat

- instalare rapida, fara sudura si fara suruburi

- versatilitate, puteti monta partial pe o parte sau puteti face incinte pentru sapaturi din aceste sisteme

- sigure si stabile

- piese de schimb rapide - puteti schimba un singur panou de sprijinire sapaturi fara a fi nevoiti a schimba intregul sistem

- impachetare rapida si usor de transportat

Ideale pentru santuri pana in 3 metri adancime in mediul urban: instalatii cablaje, lucrari de canalizare si de alimentare cu apa, excavatii, sisteme transee, sapaturi ocazionale etc.

Certificatele UE sunt o garantie a calitatii lor.

Set sprijinire sapaturi Litebox

Bratele disponibile sunt filetate, din otel, certificate de Institutul German al Calitatii in Constructii si sunt disponibile in 3 variante posibile pentru deschiderea in interiorul sapaturii:

  • lungime brat filetat GI-A 0.60 - 0.81m
  • lungime brat filetat GI-A 0.80 - 1.21m si
  • lungime brat filetat GI-A 1.29 - 2.18m.

De asemenea, panourile din aluminiu LITEBOX sunt disponibile in mai multe variante de lungime, latimea ramanand la standardul de 0.5m:

0.55 metri, 1.55 metri, 2 metri, 2.55 metri si 3 metri lungime.

NOU! Litebox vine in ajutorul dvs cu sisteme de palplanse din aluminiu si sprijiniri sapaturi din aluminiu pentru palplansele din aluminiu, sistem unic si omologat in lume.